POTREBNO JE
4 bataka, kesica Vegeta marinade pikantne, 4 šnicle belog mesa, 4 kašike
brašna, malo slatke crvene paprike, 2 jaja, oko 150 grama kornleksa
usitnjenog u blenderu, ulje, so, biber po želji
PRIPREMA
Meso sa koga se skine kožica potopiti u Vegeta marinadu pikantna i
ostaviti u frižideru 30 minuta. Posoliti, uvaljati u brašno izmešano sa
paprikom, zatim u jaja pa u kornfleks. Peći u vrelom ulju samo 3-4
minuta da porumeni sa obe strane. Meso zatim izvaditi i ređati u
tepisiju na papir za pečenje i peći na 200 stepeni još oko pola sata.
Kornfleks ne treba usitniti u prah nego u sitnije komadiće, tako će
pečena piletina imati hrskavu koricu.(zena.blic.rs)
Hrskava piletina
12:40 PM
No comments
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
0 comments:
Post a Comment